Ons team

Leaders wil niet zomaar een adviesorganisatie zijn. We streven naar opdrachten waarin we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, waarin we het verschil kunnen maken en van betekenis kunnen zijn. Wij vinden dat we een goede bijdrage leveren, als, na afronding van onze opdracht, de ontwikkeling verder gaat! Kenmerkend voor onze aanpak is de bijzondere verbinding en samenwerking met onze opdrachtgevers. In de betrokkenheid, deskundigheid, integriteit en oplossingsgerichtheid herkennen onze opdrachtgevers ‘het Leaders DNA’, wat je terugziet bij alle medewerkers.

Erika Krone

Erika Krone is een bevlogen en geregistreerd organisatieadviseur, met een loopbaan gekenmerkt door een diepgewortelde interesse in mensen en wat hen beweegt. Haar expertise concentreert zich rond mensen en organisaties: leiderschap, organisatieontwikkeling, kwaliteitszorg en onderwijs. Haar opdrachtgevers waarderen haar procesvaardigheden en “heldere, leesbare pen”.

Judith Steenvoorden

Een resultaatgerichte, ondernemende en energieke strategische adviseur (en interim-bestuurder) voor bestuurders en toezichthouders in het onderwijs. Zet mensen graag in hun kracht en kan uitstekend communiceren en verbinden. Als een vis in het water in complexe en dynamische omgevingen waar partijen samen bouwen aan mooier en beter onderwijs voor iedereen. Kent haar weg in het relevante politieke speelveld. Vertrouwd met leiderschap, governance, strategische onderwijsvraagstukken, HR-vraagstukken, werving, onderwijsvernieuwing en bedrijfsvoering.

Maaike Klinkenberg

Maaike is een oplossingsgerichte en bevlogen organisatieadviseur in het onderwijs. Zij is doortastend en accuraat en kan goed communiceren en verbinden. Haar streven: goed onderwijs voor elke leerling. Als Birkman-professional in het kader van leiderschapsontwikkeling en coaching, als specialist passend onderwijs & leerlingzorg en als interim leidinggevende is zij van onkenbare waarde voor organisaties.

Nathalie Brunt

Als virtual assistant ondersteunt Nathalie Leaders for Solutions bij de dagelijkse werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied. Zij verzorgt de backoffice zodat ons team alle focus en aandacht heeft op onze klanten en opdrachten. Nathalie is kwaliteitsgericht, dienstverlenend en accuraat. Omdat zij ons ontzorgt kunnen wij onze doelstellingen behalen.

Joyce Dunnebier-ten Hove

Joyce is een enthousiaste, flexibele en resultaatgerichte onderwijskundige en senior adviseur. Zij is pragmatisch ingesteld, heeft een servicegerichte instelling en weet zich schriftelijk uitstekend uit te drukken. Met jarenlange ervaring als beleidsadviseur en daarna als bestuurssecretaris in een grote onderwijsorganisatie heeft ze expertise opgebouwd op het terrein van onderwijskwaliteit, governance, onderwijskundige en organisatieontwikkeling. Daarnaast is zij Birkman-professional. Haar drijfveer is om betekenisvol te zijn in haar werk en zo bij te dragen aan goed onderwijs voor alle leerlingen.

Remco van Gennip

Remco is een bevlogen, ondernemende en verbindende leider met passie voor de publieke sector en een brede leidinggevende ervaring in het onderwijs. Hij kan snel analyseren en pakt graag samen met anderen complexe vraagstukken aan. Hij is in staat om state-of-the-art academische kennis te gebruiken en toe te passen bij veranderingsvraagstukken in organisaties om daarmee publieke waarde te vergroten. Zijn meest recente opdrachten bestaan uit het uitvoeren van onderzoeksopdrachten bij onderwijsinstellingen in het po, vo en mbo, waarbij hij o.a. in de rol van auditor betrokken is bij kwaliteitszorg en kwaliteitsverbetering. Daarnaast is hij als interim-manager voor kortdurende opdrachten beschikbaar.

Marcel van den Broek

Marcel is een echte teamspeler met een brede ervaring in (bovenschools)onderwijsmanagement, vaak met bestuurlijke aspecten. Hij is doelgericht en selecteert daarbij steeds de positief kritische mensen in organisaties met wie de doelstelling ook daadwerkelijk bereikt wordt. Daarbij is hij verbindend met alle stakeholders binnen een organisatie, het vervolgonderwijs, het bedrijfsleven, met toezichthouders en met de (lokale) overheid. Een senior adviseur die als programmamanager en interim-manager ervaren is met verandervraagstukken, leiderschap, leven lang ontwikkelen en bedrijfsprocessen.

Karin Flapper

Karin is een bevlogen, energieke en enthousiaste senior adviseur die van aanpakken houdt. Een echte teamspeler: samen bedenk je de mooiste ideeën en bereik je de beste resultaten. Is er een probleem? Dan lossen we dat op. Ze voelt zich thuis in een complexe en dynamische omgeving. Haar jarenlange ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen maakt dat ze ook daar goed haar weg vindt. Ze stuurt in de rol van project- en programmamanager op het behalen van doelen en resultaten met oog voor mens en omgeving. Karin Is analytisch sterk, schrijft graag en duidelijk en draait haar hand niet om voor strategisch complexe vraagstukken. Ze vindt dat iedereen gelijke kansen verdient want zij ziet dat daar in het onderwijs valt te winnen en draagt daar graag aan bij.

Dea Mooij

Dea is een gedegen, opgavegerichte senior adviseur. Bevlogen over bestuurlijke vraagstukken, beleids- en organisatieontwikkeling. Zij wordt gewaardeerd om haar denk- en relatiekracht, helicopterview, coachende en communicatieve vaardigheden. Door haar ervaring als beleidsadviseur, projectleider, bestuurssecretaris en toezichthouder is zij vertrouwd met de volle breedte van sturingsvraagstukken in het onderwijs. Daarin is zij verbindend, verdiepend, verruimend.

Sytske Feenstra

Een resultaatgerichte, ondernemende en energieke strategische adviseur (en interim-bestuurder) voor bestuurders en toezichthouders in het onderwijs. Sytske heeft expertise op het gebied van organisatieadvies en -ontwikkeling, strategisch HRM, fusies en andere vormen van samenwerking en natuurlijk leiderschapsontwikkeling. Daarnaast is zij docent bij NSO-CNA en AOG. Sytske zet mensen graag in hun kracht en kan uitstekend communiceren en verbinden.

© Copyright 2018 Leaders for Solutions | KvK 71122125 | BTW NL858587889B01 | IBAN NL34 RABO 0329 2134 66