Ons team

Leaders wil niet zomaar een adviesorganisatie zijn. We streven naar opdrachten waarin we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, waarin we het verschil kunnen maken en van betekenis kunnen zijn. Wij vinden dat we een goede bijdrage leveren, als, na afronding van onze opdracht, de ontwikkeling verder gaat! Kenmerkend voor onze aanpak is de bijzondere verbinding en samenwerking met onze opdrachtgevers. In de betrokkenheid, deskundigheid, integriteit en oplossingsgerichtheid herkennen onze opdrachtgevers ‘het Leaders DNA’, wat je terugziet bij alle medewerkers.

Erika Krone

Erika Krone is een bevlogen en geregistreerd organisatieadviseur, met een loopbaan gekenmerkt door een diepgewortelde interesse in mensen en wat hen beweegt. Haar expertise concentreert zich rond mensen en organisaties: leiderschap, organisatieontwikkeling, kwaliteitszorg en onderwijs. Haar opdrachtgevers waarderen haar procesvaardigheden en “heldere, leesbare pen”.

Judith Steenvoorden

Een resultaatgerichte, ondernemende en energieke strategische adviseur (en interim-bestuurder) voor bestuurders en toezichthouders in het onderwijs. Zet mensen graag in hun kracht en kan uitstekend communiceren en verbinden. Als een vis in het water in complexe en dynamische omgevingen waar partijen samen bouwen aan mooier en beter onderwijs voor iedereen. Kent haar weg in het relevante politieke speelveld. Vertrouwd met leiderschap, governance, strategische onderwijsvraagstukken, HR-vraagstukken, werving, onderwijsvernieuwing en bedrijfsvoering.

Maaike Klinkenberg

Maaike is een oplossingsgerichte en bevlogen organisatieadviseur in het onderwijs. Zij is doortastend en accuraat en kan goed communiceren en verbinden. Haar streven: goed onderwijs voor elke leerling. Als Birkman-professional in het kader van leiderschapsontwikkeling en coaching, als specialist passend onderwijs & leerlingzorg en als interim leidinggevende is zij van onkenbare waarde voor organisaties.

Nathalie Brunt

Als virtual assistant ondersteunt Nathalie Leaders for Solutions bij de dagelijkse werkzaamheden op secretarieel en administratief gebied. Zij verzorgt de backoffice zodat ons team alle focus en aandacht heeft op onze klanten en opdrachten. Nathalie is kwaliteitsgericht, dienstverlenend en accuraat. Omdat zij ons ontzorgt kunnen wij onze doelstellingen behalen.

Joyce Dunnebier-ten Hove

Joyce is een enthousiaste, flexibele en resultaatgerichte onderwijskundige en senior adviseur. Zij is pragmatisch ingesteld, heeft een servicegerichte instelling en weet zich schriftelijk uitstekend uit te drukken. Met jarenlange ervaring als beleidsadviseur en daarna als bestuurssecretaris in een grote onderwijsorganisatie heeft ze expertise opgebouwd op het terrein van onderwijskwaliteit, governance, onderwijskundige en organisatieontwikkeling. Daarnaast is zij Birkman-professional. Haar drijfveer is om betekenisvol te zijn in haar werk en zo bij te dragen aan goed onderwijs voor alle leerlingen.

Remco van Gennip

Remco is een bevlogen, ondernemende en verbindende leider met passie voor de publieke sector en een brede leidinggevende ervaring in het onderwijs. Hij kan snel analyseren en pakt graag samen met anderen complexe vraagstukken aan. Hij is in staat om state-of-the-art academische kennis te gebruiken en toe te passen bij veranderingsvraagstukken in organisaties om daarmee publieke waarde te vergroten. Zijn meest recente opdrachten bestaan uit het uitvoeren van onderzoeksopdrachten bij onderwijsinstellingen in het po, vo en mbo, waarbij hij o.a. in de rol van auditor betrokken is bij kwaliteitszorg en kwaliteitsverbetering. Daarnaast is hij als interim-manager voor kortdurende opdrachten beschikbaar.

Marcel van den Broek

Marcel is een echte teamspeler met een brede ervaring in (bovenschools)onderwijsmanagement, vaak met bestuurlijke aspecten. Hij is doelgericht en selecteert daarbij steeds de positief kritische mensen in organisaties met wie de doelstelling ook daadwerkelijk bereikt wordt. Daarbij is hij verbindend met alle stakeholders binnen een organisatie, het vervolgonderwijs, het bedrijfsleven, met toezichthouders en met de (lokale) overheid. Een senior adviseur die als programmamanager en interim-manager ervaren is met verandervraagstukken, leiderschap, leven lang ontwikkelen en bedrijfsprocessen.

Sytske Feenstra

Een resultaatgerichte, ondernemende en energieke strategische adviseur (en interim-bestuurder) voor bestuurders en toezichthouders in het onderwijs. Sytske heeft expertise op het gebied van organisatieadvies en -ontwikkeling, strategisch HRM, fusies en andere vormen van samenwerking en natuurlijk leiderschapsontwikkeling. Daarnaast is zij docent bij NSO-CNA en AOG. Sytske zet mensen graag in hun kracht en kan uitstekend communiceren en verbinden.

Siska van der Kooi

Siska is een echte verbinder, nieuwsgierig, kritisch en maatschappelijk gedreven. Door haar jarenlange ervaring in het (bovenschoolse) onderwijsmanagement kent zij het onderwijs van binnenuit. Ze is op de hoogte van de ontwikkelingen in het hedendaags onderwijs en weet voor welke vraagstukken scholen en hun bestuurders staan. Ze is vertrouwd met onderwijsverandering, leiderschap en kwaliteitsontwikkeling in een complexe omgeving. Door haar communicatieve vaardigheden, sociale betrokkenheid en focus is Siska in staat om in korte tijd inzicht te krijgen in de structuur en cultuur van een organisatie. Hierbij werkt zij op basis van respect, vertrouwen en openheid. Zij weet signalen snel te analyseren en de vertaalslag te maken naar het in beweging brengen van mensen.

Angela Diergaarde

Als officemanager ondersteunt Angela bij alle administratieve werkzaamheden. Zij ontzorgt de adviseurs en managing partners zodat zij zich primair kunnen richten op onze klanten. Angela is goed georganiseerd, energiek en proactief. Zij heeft veel ervaring opgedaan in de offshore industrie waar zij als personal assistent en communicatiemanager uitstekende management en interpersoonlijke vaardigheden heeft ontwikkeld. Met haar nieuwsgierigheid, enthousiasme en de drive om te blijven ontwikkelen vervult Angela een belangrijke rol binnen ons team.

Jordy Lugtenberg

Jordy is een energieke, flexibele en ondernemende organisatieadviseur in het onderwijs. Hij voelt zich thuis in rollen als strategisch adviseur, beleidsadviseur en project- of programmamanager. Hij is analytisch sterk, combineert systematisch werken met een meer flexibele aanpak en werkt graag samen met anderen aan complexe verbeter- of verandervraagstukken. Hij stuurt graag op het behalen van doelen en resultaten met oog voor mens, organisatie en omgeving. Jordy gelooft dat investeren in mensen en organisaties zorgt voor groei en ontwikkeling. Als Birkman-professional is hij inzetbaar voor coaching, teambegeleiding en leiderschapsontwikkeling.

Liefke Reitsma

Liefke is een energieke, analytisch sterke senior adviseur die graag aan de slag gaat met uitdagingen op het gebied van strategie, beleid en leiderschap. Heldere communicatie, flexibiliteit, interculturele sensitiviteit en hart voor de publieke zaak kenmerken haar als persoon. Liefke houdt van het oplossen van complexe vraagstukken en zet graag haar denkvermogen, creativiteit en (meer)taligheid in om een krachtige visie én resultaten neer te zetten. Door haar promotieonderzoek en ervaring in een (internationaal) politiek-bestuurlijk speelveld met veel verschillende stakeholders, ziet zij snel verbanden tussen verschillende vraagstukken, organisaties en betrokkenen. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een sparring partner of tijdelijke versterking op strategisch niveau zijn bij Liefke aan het juiste adres.
Zij houdt van het werken in een dynamische omgeving met een gezonde dosis intellectuele uitdaging. Haar ambitie is een inspirerende, inclusieve leider te zijn met duurzame impact.

Marie-Antoinette-van-Steijn-Leaders-for-Solutions

Marie-Antoinette van Steijn

Marie-Antoinette is een creatief denker, doelgericht en gericht op co-creatie.
Zij heeft expertise op het gebied van interne en externe communicatie, concurrentieanalyse & strategische focus, organisatieadvies en -ontwikkeling door het verhelderen van taken, rollen en bevoegdheden.
Haar sterke punten zijn: visieontwikkeling, versterken van maatschappelijke bindingen, tot stand brengen van samenwerkingen met andere organisaties, (S)HRM, organisatieontwikkeling en verandertrajecten.
Zij is een ervaren adviseur, bestuurder en toezichthouder binnen het onderwijs.

© Copyright 2018-2022 Leaders for Solutions | KvK 71122125 | BTW NL858587889B01 | IBAN NL34 RABO 0329 2134 66