LfS-leaders-for-solutions-erika-krone-judith-steenvoorden

Dienstverlening

Inzicht, doorzicht, uitzicht

Leaders for Solutions staat leiders in (onderwijs-) organisaties bij het vaststellen, analyseren en oplossen van vraagstukken op het vlak van bestuur, beleid en organisatie.

Leaders for Solutions focust sterk op de toegevoegde waarde voor klanten en partners en de kwaliteit van dienstverlening. Wij leggen de lat hoog om kinderen, leerlingen en studenten de kwaliteit te geven die ze verdienen. Mede dankzij deze betrokkenheid ervaren opdrachtgevers onze mensen, diensten en service als waardevol en professioneel.

Hierdoor zijn wij, ondanks ons relatief korte bestaan, inmiddels een toonaangevende speler in de Nederlandse publieke-/onderwijs sector.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met uw keuze voor Leaders for Solutions kiest u voor een partij die de maatschappelijke betekenis van uw ambities begrijpt en kan vertalen naar concrete oplossingen. Wij spreken de taal van uzelf, uw sector en uw medewerkers. Heeft u vraagstukken op het vlak van advies, fusiebegeleiding, leiderschap- en organisatieontwikkeling? Wij voorzien in de informatiebehoefte, kijken, samen met u, naar mogelijke oplossingen en managen indien nodig het proces.

Daartoe zetten wij competente of /deskundige ‘Leaders’ in. Professionals die kunnen onderzoeken, adviseren, faciliteren, coachen, trainen en het bestuur of de directie indien nodig tijdelijk kunnen vervangen. Een ding is zeker: onze ervaren Leaders brengen uw mensen en uw organisatie in beweging! Wij willen uw mensen ‘raken’ en gaan voor adviezen die beklijven.

Leaders for Solutions
Together we move

Onze organisatie houdt zich vooral bezig met:

1

Organisatie
ontwikkeling

Leaders staat organisaties bij die strategische onderwijsvraagstukken willen oplossen en daarbij hun probleemoplossend vermogen, kwaliteitsinrichting en efficiëntie willen vergroten.

2

Leiderschaps
ontwikkeling

Leaders faciliteert de professionele ontwikkeling van bestuurders en (teams van) leidinggevenden. Daarvoor worden diverse programma’s gebruikt waaronder de gevalideerde Birkman methode*.

3

Interim bestuur & directie​

Leaders neemt indien gewenst tijdelijk de leiding in de rol van interim bestuurder, directeur of leidinggevende om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de oplossing van complexe vraagstukken.

4

Coaching & training​

Leaders helpt organisaties om talent te laten groeien en om toekomst- en doelgericht de ontwikkeling van teams van professionals te faciliteren.

5

Kwaliteitsbeleid & -onderzoek​

Leaders is expert op het gebied van onderzoek en kwaliteitsbeleid en de vertaalslag naar kwaliteit in (onderwijs) organisaties.

6

Fusiebegeleiding

Leaders is vanwege haar inhoudelijke expertise en empathisch vermogen een betrouwbare partner voor de begeleiding van fusietrajecten.

*Birkman

Leaders maakt ook gebruik van de gevalideerde Birkman-methode daartoe heeft zij een aantal Birkman professionals in huis. Zij kunnen dit instrument inzetten in het kader van leiderschapsontwikkeling, coaching, persoonlijke ontwikkeling en effectieve samenwerking alsmede leiderschapsstijlen en organisatieklimaat. We beschikken over programma’s waarin deze ontwikkeling expliciet verbonden wordt aan de eigen werkpraktijk en de doelen van de organisatie.