Erika Krone

Onze
opdrachten

Onze opdrachten worden begeleid door onze ‘Leaders’. Ervaren professionals met een sterke persoonlijkheid die zich onderscheiden op het vlak van vakkennis en empathisch vermogen. In onze opdrachten verbinden wij leiderschap (persoonlijk leiderschap en leiderschapsstijlen) aan het organisatieklimaat en de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Met resultaatgerichte oplossingen die beklijven. Of het nu gaat om strategiebepaling, governance vraagstukken, onderwijskundige ambities of teamontwikkeling. Leaders for Solutions brengt, samen met u, uw mensen én uw organisatie in beweging.

Praktijkvoorbeelden

EYE College in Capelle aan den IJssel

Het Eye College in Capelle aan de IJssel was op zoek naar een ervaren consultant voor het verder ontwikkelen van de organisatie en het tijdelijk ondersteunen van het management team. Siska van de Kooij vulde als senior consultant deze rol voor Leaders for Solutions in. Met een tevreden opdrachtgever en een nog hechter en uitstekend functionerend team als resultaat.

ASG in Almere

ASG in Almere zocht een interim directeur onderwijskwaliteit en innovatie voor de versterking van de kwaliteitszorg en cultuur. Erika Krone, managing partner van Leaders for Solutions, vervulde deze rol en ondersteunde de organisatie in het verder ontwikkelen van de kwaliteitszorg. Samen met de opdrachtgever bereikte zij een fantastisch resultaat waar zowel de opdrachtgever als de onderwijsinspectie blij mee is.

Hoekse School in Puttershoek

Bij de Hoeksche school in Puttershoek ontstond er een vacature voor een interim teamleider voor de tijdelijke versterking van het leiderschap. Senior adviseur Marcel Van den Broek sloot snel aan bij de cultuur van de school en de vraagstukken die er speelden. Dankzij een zorgvuldige afstemming met zowel bestuur, management team als teamleden realiseerde Marcel een duurzaam resultaat.

Spring High in Amsterdam

Voor de organisatieontwikkeling van Spring High in Amsterdam zocht men een ervaren begeleider voor een goede inrichting en uitvoering van het proces. Adviseur Jordy Lugtenberg van Leaders for Solutions nam als procesbegeleider deze doorontwikkeling op zich. Samen met de uiterst tevreden opdrachtgever bracht en brengt hij Spring High in beweging.

OSG Sevenwolden

Bij OSG Sevenwolden vulde Judith Steenvoorden van Leaders for Solutions op interim basis de bestuursfunctie in. De voornaamste taak Judith was om de voorgenomen fusie met het Bornego college op haalbaarheid te onderzoeken. Judith wist, tot volle tevredenheid van de raad van toezicht, de fusie vlot te trekken. De fusie in Onderwijsgroep Midden Friesland is inmiddels gerealiseerd.