Reinier de Voogd
Vanita Attema
Judith Steenvoorden
bg-5
Remco van Gennip
Erika Krone
Marcel van den Broek
Mireille Wolf-Rouwhorst
Dana Diallo
Joyce Dunnebier-ten Hove
Angela Diergaarde
Liefke Reitsma
Siska van der Kooi
Sytske Feenstra
Bart Roth
Jordy Lugtenberg
Nathalie Brunt
bg-7

Over Leaders

Leaders for Solutions is een adviesorganisatie in de publieke sector die haar opdrachtgevers faciliteert bij het ontwikkelen van mens en organisatie. Opdrachten op het vlak van advies, leiderschap- en organisatieontwikkeling worden door Leaders for Solutions ingevuld.

Leaders voorziet in de informatiebehoefte, ontwikkelt samen met opdrachtgever oplossingen en leidt indien nodig het proces. Leaders for Solutions focust sterk op de kwaliteit van haar dienstverlening en de toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

De bevlogen oprichters Erika Krone en Judith Steenvoorden bundelden in september 2018 hun krachten in Leaders for Solutions en verbinden 

sindsdien hun kennis en ervaring als organisatieadviseur, bestuurder, crisismanager, toezichthouder, managementopleider en coach.

Ze werken met een vast team van deskundige en betrokken adviseurs: de Leaders! Deze Leaders onderscheiden zich met name door hun persoonlijkheid, vakkennis en empathisch vermogen. Leaders beschikken over een ruime ervaring in het toezichthouden, besturen, leiden, onderzoeken, adviseren, coachen, trainen en faciliteren van organisaties in ontwikkeling.

Onze kwaliteiten

In haar opdrachten verbindt Leaders for Solutions leiderschap aan de kenmerken van de organisatie en de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Of het nu gaat om strategiebepaling, governance vraagstukken, onderwijskundige ambities of teamontwikkeling. Leaders for Solutions brengt, samen met haar opdrachtgevers, mensen en organisaties in beweging.

Met oplossingen die ‘raken’ en adviezen die beklijven.