Leaders for Solutions

Werken bij Leaders

Leaders for Solutions is een adviesorganisatie in de onderwijs- en publieke sector en faciliteert haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van mensen en organisaties. Vraagstukken op het vlak van leiderschap- en organisatieontwikkeling, fusiebegeleiding, coaching en training, kwaliteitsbeleid en -onderzoek, interim bestuur en directie worden door Leaders for Solutions ingevuld. Leaders for Solutions focust sterk op de toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en ondersteunt hen in hun ambitie om een samenleving te creëren waarin leerlingen hun dromen kunnen realiseren en hun toekomst kunnen vormgeven. Door onze ondernemende dynamiek, betrokkenheid en de kwaliteit van onze dienstverlening groeit onze organisatie gestaag.

Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar energieke, zelfbewuste en vakbekwame professionals die als (senior-) adviseur M/V onze opdrachtgevers kunnen begeleiden en ondersteunen bij een grote verscheidenheid aan vraagstukken. Leaders for Solutions werkt daarbij enkel met professionals die specifieke ervaring hebben in de onderwijs- en publieke sector en die zich onderscheiden op het vlak van persoonlijkheid, vakkennis en empathisch vermogen.

Werken bij Leaders for Solutions betekent afwisselend werken bij verschillende organisaties aan opdrachten die bij je persoonlijkheid, je drijfveren en competenties passen.
De persoonlijkheid van onze adviseurs vormt de kracht van ons bedrijf en is bepalend voor onze cultuur; innoverend, dynamisch en informeel. Een club waar je jezelf kunt zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Karaktereigenschappen en competenties zijn hierdoor doorslaggevende criteria bij het werven van onze adviseurs. Het gaat er bij ons niet alleen om wat je kunt maar vooral om wie je bent!

Kennismakings
gesprek

Heb jij een open karakter? Ben je flexibel? Sta je open voor feedback? Beschik je verder over een grote mate van autonomie en ben je betrokken? Ben je mens- én resultaatgericht? Dan kun je misschien aansluiten bij het team van Leaders for Solutions.

Geef je carrière een boost en zet vandaag nog dingen in beweging. Bel Judith Steenvoorden of Erika Krone voor een kennismakingsgesprek. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als collega bij Leaders for Solutions.